Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 gazARTE, Αθήνα

Πρόγραμμα αξιοποιεί το ΑΙ για να γράφει κώδικα μόνο του

NetWeek Online | 8 Μαρτίου 2017 | 13:24 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: innovation

Ερευνητές της Microsoft και του Πανεπιστημίου Cambridge ανάπτυξαν ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο μπορεί να γράφει μόνο του κώδικα.

Το όνομά του είναι DeepCoder και μπορεί να αλλάξει δραστικά τα δεδομένα στο χώρο εργασίας για τους software developers. Για να λειτουργήσει το DeepCoder χρειάζεται απλώς κάποιος να του πει τι θέλει να κάνει, για παράδειγμα να φτιάξει ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας, και στη συνέχεια αυτό θα συνθέσει αυτόματα όλον τον απαραίτητο κώδικα, χωρίς λάθη και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Αν και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς είναι ότι το DeepCoder θα στείλει στην ανεργία πολλούς προγραμματιστές, ο Armando Solar-Lezama, καθηγητής του ΜΙΤ, έχει εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς θεωρεί ότι θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να επιλύσουν πολύπλοκα προβλήματα, αναθέτοντας τη «βρώμικη» δουλειά στην τεχνητή νοημοσύνη.

Για τη λειτουργία το DeepCoder αξιοποιεί μια μέθοδο που ονομάζεται program synthesis, μέσω της οποίας «κλέβει» γραμμές κώδικα από ολοκληρωμένα προγράμματα για να συνθέσει τα δικά του, μια μέθοδος προσφιλής στους script kiddies. Αν και το DeepCoder βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, οι προοπτικές που δημιουργεί είναι τεράστιες.

Οι πολλές πτυχές της τεχνητής νοημοσύνης και η αξιοποίηση της για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση τετριμμένων καθημερινών εργασιών θα συζητηθούν διεξοδικότερα στο συνέδριο ΑΙ Conference,  το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στο gazARTE από την Boussias Communications.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • TECHNOLOGY MEDIA SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team