Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 gazARTE, Αθήνα

Οι θέσεις εργασίας που διεκδικούν τα ρομπότ

NetWeek Online | 6 Μαρτίου 2017 | 12:04 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: News,Συνέδρια

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Oxford εκτιμούν ότι σχεδόν το 47% των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν μέσα στις δύο επόμενες δεκαετίες και να διεκπεραιώνονται από τα ρομπότ ή για να είμαστε πιο ακριβείς από τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως είναι οι αλγόριθμοι machine learning, οι οποίοι θα τρέχουν σε ειδικές υπολογιστικές πλατφόρμες που θα έχουν εκπαιδευτεί για να εκτελούν εργασίες τις οποίες σήμερα διεκπεραιώνουν άνθρωποι.

Ανάμεσα στους εργαζόμενους που θα «απειληθούν» είναι, σύμφωνα με τους ερευνητές, τα μεσαία στελέχη μιας επιχείρησης που διεκπεραιώνουν προκαθορισμένες και στάνταρ διαδικασίες, οι πωλητές εμπορευμάτων (σε διαδικασίες που αφορούν σύνταξη προσφορών, λήψη και επιβεβαίωση παραγγελιών), οι συντάκτες άρθρων,  οι λογιστές και αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη τήρηση βιβλίων, ακόμα και οι γιατροί/χειρούργοι.

Η τεχνητή νοημοσύνη διεκδικεί θέση σε μια πληθώρα εργασιών που διεκπεραιώνονται σήμερα από ανθρώπους, ωστόσο τα …καλά νέα είναι ότι για όλες της εφαρμογές χρειάζεται εποπτεία από τους ανθρώπους. Και αν τη δούμε υπό αυτήν την σκοπιά, ήτοι ως ένα ακόμα μέσο που θα μας απαλλάξει από μεγάλο όγκο εργασίας, θα κερδίσουμε όλοι.

Ο τρόπος που η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επηρεάσει την εργασιακή μας ζωή στο μέλλον, αλλά και πολλά παραδείγματα αξιοποίησής της, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο ΑΙ Conference το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στο gazARTE από την Boussias Communications.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • TECHNOLOGY MEDIA SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team